- Előkészítés: 15 perc + 1 óra pihentetés
- Elkészítési idő: 15 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 4
Elkészítés
1. Öntsd egy lezárható edénybe a rozét, a vörösáfonyalevet és a konyakot. 2. Add hozzá a fahéjrudat, a Canderel Stevia alapú édesítő tablettát és a citrom felét. 3. Tedd a keveréket egy órára a hűtőbe. 4. Keverd össze a vizet a narancslével, add hozzá a vörösáfonyát és a rozmaringágakat. 5. Öntsd a leveket egy jéggel teli shakerbe, és alaposan rázd össze őket. 6. Tálald a koktélokat jéggel teli poharakba.Hozzávalók
- 325 ml rozé bor
- 250 ml vörösáfonyalé
- 50 ml konyak
- 1 fahéjrúd
- 4 szem Canderel Stevia alapú édesítő tabletta
- 1 citrom, szeletelve
- 200 ml víz
- 1 narancs leve
- 50 g fagyasztott vörösáfonya
- 2 rozmaringág
- jég
Canderel® Stevia Tápérték
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 teáskanál = 0.5g (150 adagot tartalmaz) | 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Energia | 8kJ (2 cal) | 1582kJ (378 kcal) |
Zsír | 0g | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0.5g | 94g |
amelyből cukrok | 0g | 7.3g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0g |
OSzd meg a receptet
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email