Vörösáfonyás sangria

Elkészítés

1. Öntsd egy lezárható edénybe a rozét, a vörösáfonyalevet és a konyakot. 2. Add hozzá a fahéjrudat, a Canderel Stevia alapú édesítő tablettát és a citrom felét. 3. Tedd a keveréket egy órára a hűtőbe. 4. Keverd össze a vizet a narancslével, add hozzá a vörösáfonyát és a rozmaringágakat. 5. Öntsd a leveket egy jéggel teli shakerbe, és alaposan rázd össze őket. 6. Tálald a koktélokat jéggel teli poharakba.

Hozzávalók

  • 325 ml rozé bor
  • 250 ml vörösáfonyalé
  • 50 ml konyak
  • 1 fahéjrúd
  • 4 szem Canderel Stevia alapú édesítő tabletta
  • 1 citrom, szeletelve
  • 200 ml víz
  • 1 narancs leve
  • 50 g fagyasztott vörösáfonya
  • 2 rozmaringág
  • jég

Canderel® Stevia Tápérték

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 teáskanál = 0.5g

(150 adagot tartalmaz)

1 tk (0.5g)

100g

Energia

8kJ
(2 cal)
1582kJ
(378 kcal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidrát

0.5g94g

amelyből cukrok

0g7.3g

Fehérje

0g0g

0g0g

OSzd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email