- Előkészítés: 30 perc
- Elkészítési idő: 30 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 4
Elkészítés
1. Vágd nagyjából 2 centiméteres kockákra az édesburgonyát, majd főzd meg őket sós vízben, forrástól számított 20 perc alatt.
2. Melegítsd elő a sütőt 180 fokon.
3. Tedd a pite összetevőit egy mixerbe, majd alaposan dolgozd össze őket!
4. Öntsd a masszát egy piteformába, és süsd meg 35-45 percig.
5. Ellenőrizd fogpiszkálóval, hogy alaposan átsült-e a tészta!
6. Hagyd kihűlni, majd felszeletelve tálald – opcionálisan keményre habosított habtejszínnel díszítheted.
Hozzávalók
- 260 g édesburgonya püré
- 24 g Canderel Sugarly kristályos édesítőpor
- 110 g vaj
- 2 db tojás
- 2 tk. vanília aroma
- 1 tk. fahéj
- 1/2 mokkáskanál só
- 1 mokkáskanál gyömbér
- 1 mokkáskanál szerecsendió
- 230 ml tej
Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 Teáskanál = 0.5g (80 Adagot Tartalmaz) | Adagonként 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Eneria | 8kJ (2 cal) | 1592kJ (381 cal) |
Zsír | 0g | g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0,5g | 95g |
amelyből cukrok | 0g | 7,4g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0,1g |
Oszd meg a receptet
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email