Fanta-szelet

Elkészítés

1. Vágd nagyjából 2 centiméteres kockákra az édesburgonyát, majd főzd meg őket sós vízben, forrástól számított 20 perc alatt.

2. Melegítsd elő a sütőt 180 fokon.

3. Tedd a pite összetevőit egy mixerbe, majd alaposan dolgozd össze őket! 

4. Öntsd a masszát egy piteformába, és süsd meg 35-45 percig.

5. Ellenőrizd fogpiszkálóval, hogy alaposan átsült-e a tészta!

6. Hagyd kihűlni, majd felszeletelve tálald – opcionálisan keményre habosított habtejszínnel díszítheted.

Hozzávalók

  • 260 g édesburgonya püré
  • 24 g Canderel Sugarly kristályos édesítőpor
  • 110 g vaj
  • 2 db tojás
  • 2 tk. vanília aroma
  • 1 tk. fahéj
  • 1/2 mokkáskanál só
  • 1 mokkáskanál gyömbér
  • 1 mokkáskanál szerecsendió
  • 230 ml tej

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0.5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g

g

amelyből telített zsírsavak

0g

0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g

0g

0g

0,1g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email