Vörösáfonyás keksz

Elkészítés

1. Összekeverjük a lisztet a Canderel stevia alapú édesítőporral, hozzáadjuk a vanília aromát, a vajat, a tojást és a felaprított vörösáfonyát, majd összedolgozzuk. 2. A tésztából egy kb. 3 cm átmérőjű hengert formázunk, majd alufóliába csomagoljuk és hűtőszerkénybe tesszük legalább 1 órára. 3. Ezután felvágjuk a tésztahengert kb. 3 mm vékony szeletekre, majd sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük őket és 180 fokra előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük őket.

Hozzávalók

  • 20 dkg liszt       
  • 3 ek Canderel stevia alapú édesítőpor
  • 1 tk vanília aroma         
  • 15 dkg vaj        
  • 1db tojás         
  • 10dkg aszalt vörös áfonya

Canderel® Stevia Tápérték

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 teáskanál = 0.5g

(150 adagot tartalmaz)

1 tk (0.5g)

100g

Energia

8kJ
(2 cal)
1582kJ
(378 kcal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidrát

0.5g94g

amelyből cukrok

0g7.3g

Fehérje

0g0g

0g0g

OSzd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email