- Előkészítés: 30 perc
- Elkészítési idő: 30 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 4
Elkészítés
1. A meghámozott, felkockázott sütőtököt 180 fokra előmelegített sütőben süsd puhára, majd a szerecsendióval és a fahéjjal zúzd össze egy aprítóban.
2. A tésztához habosítsd ki a margarint a Canderel Sugarly kristályos porral és a tojásokkal, majd keverd csomómentesre a liszttel és a sütőporral.
3. A tészta felét add hozzá az aprítóban lévő sütőtökhöz és zúzd össze őket, a másik felébe pedig keverd bele a kakaóport és az apróra tördelt Canderel tejcsokoládét.
4. Béleld ki sütőpapírral a tepsit. Az aljára adagold a kakaós massza ¾-ét, rá a sütőtökös keveréket, majd nagyobb pöttyökben a maradék kakaós tésztát.
5. Egy villa segítségével húzz hullámokat a tészta tetején, hogy mintásra süljön a sütemény – majd 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt süsd meg.
Hozzávalók
- 1 kg sütőtök
- 2 mokkáskanál őrölt szerecsendió
- 3 csipet fahéj
- 190 g olvasztott margarin
- 150 g Canderel Sugarly kristályos por
- 4 db L-es tojás
- 150 g liszt
- 3 csipet sütőpor
- 45 g holland kakaópor
- 220 g Canderel tejcsokoládé
Canderel® Sugarly Tápérték
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Oszd meg a receptet
1/2 Teáskanál = 2g (250 g = 100 adag) | 1 Adag (1/2 teáskanál) | 100g |
---|---|---|
Energia | 0kJ (0 cal) | 4kJ (1 cal) |
Zsír | 0g | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidát | 2g | 99g |
amelyből cukrok | 0g | 0g |
Fehréje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0g |