Sütőtökös brownie

Elkészítés

1. A meghámozott, felkockázott sütőtököt 180 fokra előmelegített sütőben süsd puhára, majd a szerecsendióval és a fahéjjal zúzd össze egy aprítóban.

2. A tésztához habosítsd ki a margarint a Canderel Sugarly kristályos porral és a tojásokkal, majd keverd csomómentesre a liszttel és a sütőporral.

3. A tészta felét add hozzá az aprítóban lévő sütőtökhöz és zúzd össze őket, a másik felébe pedig keverd bele a kakaóport és az apróra tördelt Canderel tejcsokoládét.

4. Béleld ki sütőpapírral a tepsit. Az aljára adagold a kakaós massza ¾-ét, rá a sütőtökös keveréket, majd nagyobb pöttyökben a maradék kakaós tésztát.

5. Egy villa segítségével húzz hullámokat a tészta tetején, hogy mintásra süljön a sütemény – majd 180 fokra előmelegített sütőben, 30 perc alatt süsd meg.

Hozzávalók

  • 1 kg sütőtök
  • 2 mokkáskanál őrölt szerecsendió
  • 3 csipet fahéj
  • 190 g olvasztott margarin
  • 150 g Canderel Sugarly kristályos por
  • 4 db L-es tojás
  • 150 g liszt
  • 3 csipet sütőpor
  • 45 g holland kakaópor
  • 220 g Canderel tejcsokoládé

Canderel® Sugarly Tápérték

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Oszd meg a receptet

1/2 Teáskanál = 2g

(250 g = 100 adag)

1 Adag

(1/2 teáskanál)

100g

Energia

0kJ
(0 cal)
4kJ
(1 cal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidát

2g99g

amelyből cukrok

0g0g

Fehréje

0g0g

0g0g
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email