Meggyes chiapuding

Elkészítés

1. Turmixold össze a meggyet a Canderel Stevia alapú édesítőporral míg homogén nem lesz. 2. Add hozzá a többi hozzávalót, keverd össze alaposan, majd 10 perc pihentetés után keverd át újra. 3. Öntsd ki poharakba, fedd le és tedd a hűtőbe éjszakára. 4. Tálald a tetején néhány szem friss meggyel!

Hozzávalók

  • 1 bögre magozott meggy
  • 250 ml mandulatej
  • 2 ek. Canderel Stevia alapú édesítőpor
  • 1 tk. vanília aroma
  • 5 ek. chiamag

Canderel® Stevia Tápérték

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 teáskanál = 0.5g

(150 adagot tartalmaz)

1 tk (0.5g)

100g

Energia

8kJ
(2 cal)
1582kJ
(378 kcal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidrát

0.5g94g

amelyből cukrok

0g7.3g

Fehérje

0g0g

0g0g

OSzd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email