- Előkészítés: 1,5 óra
- Pihentetési idő 5 óra
- Nehézség: 4
- Adag: 8
Elkészítés
1. Keverd össze a krémsajtot a Canderel Sugarly-val, mustárral és a metélzőhagymával.
2. Kend a keveréket a kekszekre vagy bagettszeletekre.
3. Tedd a tetejére a lazacszeleteket vagy sonkát.
4. Díszítsd friss zöldségekkel vagy még egy kis metélőhagymával.
Hozzávalók
- 200 g natúr krémsaj
- 1 teáskanál Canderel Sugarly
- 1 kiskanál apróra vágott metélőhagyma
- 1 evőkanál mustár
- Pár szelet füstölt lazac vagy sonka
- Teljes kiőrlésű kekszek vagy pirított bagettszeletek
Canderel® Sugarly Tápérték
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1/2 Teáskanál = 2g (250 g = 100 adag) | 1 Adag (1/2 teáskanál) | 100g |
---|---|---|
Energia | 0kJ (0 cal) | 4kJ (1 cal) |
Zsír | 0g | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidát | 2g | 99g |
amelyből cukrok | 0g | 0g |
Fehréje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0g |
Oszd meg a receptet
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email