Elkészítés

1. Keverd össze a krémsajtot a Canderel Sugarly-val, mustárral és a metélzőhagymával.

2. Kend a keveréket a kekszekre vagy bagettszeletekre.

3. Tedd a tetejére a lazacszeleteket vagy sonkát.

4. Díszítsd friss zöldségekkel vagy még egy kis metélőhagymával.

Hozzávalók

  • 200 g natúr krémsaj
  • 1 teáskanál Canderel Sugarly
  • 1 kiskanál apróra vágott metélőhagyma
  • 1 evőkanál mustár
  • Pár szelet füstölt lazac vagy sonka
  • Teljes kiőrlésű kekszek vagy pirított bagettszeletek

Canderel® Sugarly Tápérték

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1/2 Teáskanál = 2g

(250 g = 100 adag)

1 Adag

(1/2 teáskanál)

100g

Energia

0kJ
(0 cal)
4kJ
(1 cal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidát

2g99g

amelyből cukrok

0g0g

Fehréje

0g0g

0g0g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email