diókrémes palacsinta
Fanta-szelet

Elkészítés

1. Az egész tojásokat üsd egy tálba, majd keverd össze jól a Canderel® Szukralóz alapú édesítőporral, a sóval és a tejjel. 2. Szitáld hozzá a lisztet, és fokozatosan öntsd hozzá az ásványvizet. 3. Dolgozd a masszát csomómentesre. 4. A tésztát pihentesd fél óráig, és süsd ki. 5. A krémhez a tejet öntsd egy lábosba, majd amikor elkezd forrni, rakd hozzá a diót és a Canderel® Szukralóz alapú édesítőport. 6. Kis lángon, folyamatosan kevergetve főzd öt percig, vagy amíg sűrűvé nem válik. 7. Húzd le a tűzről, és öntsd hozzá a rumot. 8. Várd meg, míg langyosra hűl, és kend a palacsintákra, majd tekerd fel, vagy hajtogasd össze.

Hozzávalók a palacsintához:

  • 20 dkg liszt
  • 2 dl tej
  • 2 dl szénsavas ásványvíz
  • 2 db tojás
  • 1 evőkanál Canderel® Szukralóz alapú édesítőpor
  • 1 csipet só

Hozzávalók a töltelékhez:

  • 15 dkg dió
  • 10 dkg Canderel® Szukralóz alapú édesítőpor
  • 2,5 dl tej
  • 2 evőkanál rum (opcionális)

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0.5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g

g

amelyből telített zsírsavak

0g

0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g

0g

0g

0,1g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email