- Elkészítés: 30 perc
- Pihentetési idő: 30 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 4
Elkészítés
1. Az egész tojásokat üsd egy tálba, majd keverd össze jól a Canderel® Szukralóz alapú édesítőporral, a sóval és a tejjel. 2. Szitáld hozzá a lisztet, és fokozatosan öntsd hozzá az ásványvizet. 3. Dolgozd a masszát csomómentesre. 4. A tésztát pihentesd fél óráig, és süsd ki. 5. A krémhez a tejet öntsd egy lábosba, majd amikor elkezd forrni, rakd hozzá a diót és a Canderel® Szukralóz alapú édesítőport. 6. Kis lángon, folyamatosan kevergetve főzd öt percig, vagy amíg sűrűvé nem válik. 7. Húzd le a tűzről, és öntsd hozzá a rumot. 8. Várd meg, míg langyosra hűl, és kend a palacsintákra, majd tekerd fel, vagy hajtogasd össze.Hozzávalók a palacsintához:
- 20 dkg liszt
- 2 dl tej
- 2 dl szénsavas ásványvíz
- 2 db tojás
- 1 evőkanál Canderel® Szukralóz alapú édesítőpor
- 1 csipet só
Hozzávalók a töltelékhez:
- 15 dkg dió
- 10 dkg Canderel® Szukralóz alapú édesítőpor
- 2,5 dl tej
- 2 evőkanál rum (opcionális)
Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 Teáskanál = 0.5g (80 Adagot Tartalmaz) | Adagonként 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Eneria | 8kJ (2 cal) | 1592kJ (381 cal) |
Zsír | 0g | g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0,5g | 95g |
amelyből cukrok | 0g | 7,4g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0,1g |
Oszd meg a receptet
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email