- Előkészítés: 5 perc
- Elkészítési idő: 30 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 4

Elkészítés
1. Az epres tiramisu elkészítését a krémmel kezdjük. Ehhez a tojásokat és a Canderel szukralóz alapú édesítőport összekeverjük, és vízgőz fölött jól felmelegítjük, majd magas fokozaton kihűlésig habosítjuk. A krémbe keverjük a mascarponét is.
2. A tál aljára kenünk egy kevés krémet, majd jöhet a tál szélére pár eperszelet, aztán egy sor eperlével elkevert eperlekvárba áztatott babapiskóta, majd krém, egy réteg kakaópor, babapiskóta, krém, és így tovább, amíg elfogynak a hozzávalók.
3. A tetejére zárásként egy réteg krém, kakaópor és friss eper kerüljön. Legalább 3-4 órára hűtőbe rakjuk, hogy szépen megdermedjen, és összeérjenek az ízek.
Hozzávalók
A krémhez
- 3 db tojás
- 15 g Canderel Szukralóz alapú édesítőpor
- 500 g mascarpone
A piskótákhoz
- 200 ml eperlé
- 200 g eperlekvár
- kb. 25 db babapiskóta
A rétegek közé
- kakaópor
- 150 g friss eper

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 Teáskanál = 0.5g (80 Adagot Tartalmaz) | Adagonként 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Eneria | 8kJ (2 cal) | 1592kJ (381 cal) |
Zsír | 0g | g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0,5g | 95g |
amelyből cukrok | 0g | 7,4g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0,1g |