- Előkészítés: 15 perc
- Főzési idő: 15 perc
- Nehézség: 1
- Adag: 16
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 180ºC-ra.
2. Add hozzá a margarinhoz a Canderel Sugarly-t és keverd krémes állagúra.
3. Szórd a masszához a lisztet és a kakaót, és addig keverd, amíg lágy tésztát nem kapsz eredményül.
4. Add a tésztához a csokidarabokat, mixeld össze, majd kanalazz egy diónyi nagyságú tésztát a tenyeredbe és formázd golyó alakúvá.
5. Helyezd a golyókat a tepsire, majd villával nyomkodd le őket.
6. Tedd be a sütőbe, és süsd kb 15-20 percig. Lehet, hogy elsőre egy kicsit puhának tűnnek majd a kekszek, de a kihűlés során tovább szilárdulnak. Vedd ki a sütőből, és hagyd teljesen kihűlni.
74 Kcal adagonként
Hozzávalók
100g zsírszegény margarin vagy vaj
40g Canderel Sugarly kristálypor
125g sima liszt, szitálva
2 teáskanál alacsony kalóriatartalmú kakaó, átszitálva
75g Canderel® étcsokoládés szelet, apróra törve