Chocolate chip cookies

Elkészítés

1. Melegítsd elő a sütőt 180ºC-ra.

2. Add hozzá a margarinhoz a Canderel Sugarly-t és keverd krémes állagúra.

3. Szórd a masszához a lisztet és a kakaót, és addig keverd, amíg lágy tésztát nem kapsz eredményül.

4. Add a tésztához a csokidarabokat, mixeld össze, majd kanalazz egy diónyi nagyságú tésztát a tenyeredbe és formázd golyó alakúvá.

5. Helyezd a golyókat a tepsire, majd villával nyomkodd le őket.

6. Tedd be a sütőbe, és süsd kb 15-20 percig. Lehet, hogy elsőre egy kicsit puhának tűnnek majd a kekszek, de a kihűlés során tovább szilárdulnak. Vedd ki a sütőből, és hagyd teljesen kihűlni.

74 Kcal adagonként

Hozzávalók

100g zsírszegény margarin vagy vaj
40g Canderel Sugarly kristálypor
125g sima liszt, szitálva
2 teáskanál alacsony kalóriatartalmú kakaó, átszitálva
75g Canderel® étcsokoládés szelet, apróra törve

Szükséged lesz még két sütőpapírral bélelt tepsire.

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email