málnás pohárkrém
Fanta-szelet

Elkészítés

1. Közepes lángon forrald össze a kukoricakeményítőt, a vizet, a málnákat, a Canderel szukralóz alapú édesítőport és a citromlevet!

2. Forrástól számítva 3 percig kevergesd úgy, hogy közben kicsit összenyomod a málnaszemeket, majd tedd félre hűlni.

3. Elektromos habverővel verd keményre a mascarponét! Add hozzá a lereszelt citromhéjat, és az apróra darabolt mentát.

4. Helyezd egy lezárható zacskóba a kekszeket, egy klopfolóval törd apró darabokra, majd adagold őket a poharak aljára!

5. A mascarponés krémet töltsd egy habzsákba, majd nyomd rá a kekszekre! Jöhet rá a málnás szósz, majd ismételd meg a rétegezést!

6.Díszítsd néhány szem málnával és mentalevéllel, és már tálalhatod is a nyári desszertet!

Hozzávalók

Hozzávalók:
  • 2 tk. kukoricakeményítő
  • 1 ek. víz
  • 350 g málna
  • 2 ek. Canderel szukralóz alapú édesítőpor
  • 1 tk. citromlé
  • 350 g mascarpone
  • Fél citrom héja
  • 1 kis csokor mentalevél
  • 250 g cukormentes keksz
  • Néhány szem málna és mentalevél a díszítéshez

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0.5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g

g

amelyből telített zsírsavak

0g

0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g

0g

0g

0,1g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email