- Előkészítés: 30 perc
- Sütési idő: 25 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 8
Elkészítés
1. Közepes lángon forrald össze a kukoricakeményítőt, a vizet, a málnákat, a Canderel szukralóz alapú édesítőport és a citromlevet!
2. Forrástól számítva 3 percig kevergesd úgy, hogy közben kicsit összenyomod a málnaszemeket, majd tedd félre hűlni.
3. Elektromos habverővel verd keményre a mascarponét! Add hozzá a lereszelt citromhéjat, és az apróra darabolt mentát.
4. Helyezd egy lezárható zacskóba a kekszeket, egy klopfolóval törd apró darabokra, majd adagold őket a poharak aljára!
5. A mascarponés krémet töltsd egy habzsákba, majd nyomd rá a kekszekre! Jöhet rá a málnás szósz, majd ismételd meg a rétegezést!
6.Díszítsd néhány szem málnával és mentalevéllel, és már tálalhatod is a nyári desszertet!
Hozzávalók
Hozzávalók:
- 2 tk. kukoricakeményítő
- 1 ek. víz
- 350 g málna
- 2 ek. Canderel szukralóz alapú édesítőpor
- 1 tk. citromlé
- 350 g mascarpone
- Fél citrom héja
- 1 kis csokor mentalevél
- 250 g cukormentes keksz
- Néhány szem málna és mentalevél a díszítéshez
Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 Teáskanál = 0.5g (80 Adagot Tartalmaz) | Adagonként 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Eneria | 8kJ (2 cal) | 1592kJ (381 cal) |
Zsír | 0g | g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0,5g | 95g |
amelyből cukrok | 0g | 7,4g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0,1g |