fanta-szelet
Fanta-szelet

Elkészítés

1. Válaszd ketté a tojást – a fehérjét verd kemény habbá a sóval és a Canderel szukralóz alapú édesítőporral, a sárgáját pedig keverd el alaposan a görög joghurttal és a vanília aromával.

2. Egy tálban keverd össze a piskóta száraz alapanyagait. A tojáshabot óvatosan forgasd bele a kikevert sárgába, majd lassanként adagold hozzá a lisztes keveréket.

3. Sütőpapírral bélelt tepsiben vagy tortaformában, 180 °C-on előmelegített sütőben, 20-25 perc alatt süsd meg a piskótát!

4. A túrókrémhez az összetevőket egy tálban dolgozd össze, majd egyenletesen oszlasd el a kihűlt piskóta tetején.

5. A pudingport főzd csomómentesre a narancsos üdítőben, majd oszlasd el a túrókrém tetején.

6. Pihentesd a süteményt legalább 4 óráig a hűtőben, majd élvezd ezt az édes finomságot!

Hozzávalók

Hozzávalók a piskótához:

4 db tojás
1 csipet só
50 g görög joghurt
80 g zabpehelyliszt
20 g holland kakaópor
20 g Canderel szukrakóz alapú édesítőpor
20 g sütőpor
1 teáskanál olaj
1 teáskanál vanília aroma

Hozzávalók a túrókrémhez:

500 g zsírszegény túró
100 g görög joghurt
50 g margarin
10 g Canderel szukralóz alapú édesítőpor
fél citrom leve és héja
1 teáskanál vanília aroma

A zseléhez:

8 dl cukormentes narancsos üdítő
2 csomag vaníliás pudingpor

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0.5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g

g

amelyből telített zsírsavak

0g

0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g

0g

0g

0,1g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email