Csokoládés puszedli

Elkészítés

1. Melegítsd elő a sütőt 170 fokon. 2. Keverd össze a zablisztet, a sütőport, a sót, a Canderel Cankao instant kakaóport, a fahéjat, a szegfűszeget és a szerecsendiót. 3. Robotgépben verj fel a 100 grammot a Canderel Sugarly kristályos porból a sütőmargarinnal, majd egyesével elkeverve add hozzá a tojásokat. 4. Add a keverékhez a lereszelt narancshéjat és a lisztes-fűszeres keveréket, és keverd csomómentesre a tésztát. 5. Kézzel formázz kisebb gömböket belőle, majd forgasd azokat a maradék Canderel Sugarly kristályos porba. 6. Rakd a gömböket sütőpapírral bélelt tepsire, hagyj köztük 6-8 centiméteres távolságot. 7. Süsd őket 10 percig, majd hagyd kihűlni a tepsiben, és már tálalható a kakaós finomság.

Hozzávalók

  • 300 g zabliszt
  • 1,5 ek. sütőpor
  • 1 csipet só
  • 90 g Canderel Cankao instant kakaópor
  • 3 tk. fahéj
  • 1,5 tk. őrölt szegfűszeg
  • 1 csapott tk. szerecsendió
  • 145 g Canderel Sugarly kristályos por
  • 120 g sütőmargarin
  • 3 db tojás
  • 3 db narancs héja

Canderel® Sugarly Tápérték

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

Oszd meg a receptet

1/2 Teáskanál = 2g

(250 g = 100 adag)

1 Adag

(1/2 teáskanál)

100g

Energia

0kJ
(0 cal)
4kJ
(1 cal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidát

2g99g

amelyből cukrok

0g0g

Fehréje

0g0g

0g0g
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email