- Előkészítés: 30 perc
- Sütési idő: 10 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 4
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 170 fokon. 2. Keverd össze a zablisztet, a sütőport, a sót, a Canderel Cankao instant kakaóport, a fahéjat, a szegfűszeget és a szerecsendiót. 3. Robotgépben verj fel a 100 grammot a Canderel Sugarly kristályos porból a sütőmargarinnal, majd egyesével elkeverve add hozzá a tojásokat. 4. Add a keverékhez a lereszelt narancshéjat és a lisztes-fűszeres keveréket, és keverd csomómentesre a tésztát. 5. Kézzel formázz kisebb gömböket belőle, majd forgasd azokat a maradék Canderel Sugarly kristályos porba. 6. Rakd a gömböket sütőpapírral bélelt tepsire, hagyj köztük 6-8 centiméteres távolságot. 7. Süsd őket 10 percig, majd hagyd kihűlni a tepsiben, és már tálalható a kakaós finomság.Hozzávalók
- 300 g zabliszt
- 1,5 ek. sütőpor
- 1 csipet só
- 90 g Canderel Cankao instant kakaópor
- 3 tk. fahéj
- 1,5 tk. őrölt szegfűszeg
- 1 csapott tk. szerecsendió
- 145 g Canderel Sugarly kristályos por
- 120 g sütőmargarin
- 3 db tojás
- 3 db narancs héja
Canderel® Sugarly Tápérték
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
Oszd meg a receptet
1/2 Teáskanál = 2g (250 g = 100 adag) | 1 Adag (1/2 teáskanál) | 100g |
---|---|---|
Energia | 0kJ (0 cal) | 4kJ (1 cal) |
Zsír | 0g | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidát | 2g | 99g |
amelyből cukrok | 0g | 0g |
Fehréje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0g |
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email