- Előkészítés: 15 perc
- Főzési idő: 20 perc
- Nehézség: 1
- Adag: 4
Elkészítés
1. Turmixold le az epret a vízzel és a Canderel Stevia alapú édesítővel!
2. Tedd fel főni a turmixot a meggyel és a fűszerekkel!
3. Amikor épphogy elkezd forrni, add hozzá a megpucolt, felkockázott körtét!
4. Add hozzá a habtejszínt, majd forrástól számított 2-3 percig kevergesd – vigyázz, nehogy szétfőjenek a gyümölcsök!
5. Hűvös helyen vagy jeges vízben hűtsd le, és élvezd a hűsítő finomságot!
Hozzávalók
- 300 g eper
- 1 ek. Canderel Stevia alapú édesítőpor
- 250 ml víz
- 300 g magozott meggy
- 1 egész fahéj
- 1 csillagánizs
- ½ tk. szegfűszeg
- 300 g körte
- 100 ml habtejszín
Canderel® Stevia Tápérték
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 teáskanál = 0.5g (150 adagot tartalmaz) | 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Energia | 8kJ (2 cal) | 1582kJ (378 kcal) |
Zsír | 0g | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0.5g | 94g |
amelyből cukrok | 0g | 7.3g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0g |
OSzd meg a receptet
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email