gyumolcsleves

Elkészítés

1. Turmixold le az epret a vízzel és a Canderel Stevia alapú édesítővel!

2. Tedd fel főni a turmixot a meggyel és a fűszerekkel!

3. Amikor épphogy elkezd forrni, add hozzá a megpucolt, felkockázott körtét!

4. Add hozzá a habtejszínt, majd forrástól számított 2-3 percig kevergesd – vigyázz, nehogy szétfőjenek a gyümölcsök!

5. Hűvös helyen vagy jeges vízben hűtsd le, és élvezd a hűsítő finomságot!

Hozzávalók

  • 300 g eper
  • 1 ek. Canderel Stevia alapú édesítőpor
  • 250 ml víz
  • 300 g magozott meggy
  • 1 egész fahéj
  • 1 csillagánizs
  • ½ tk. szegfűszeg
  • 300 g körte
  • 100 ml habtejszín

Canderel® Stevia Tápérték

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 teáskanál = 0.5g

(150 adagot tartalmaz)

1 tk (0.5g)

100g

Energia

8kJ
(2 cal)
1582kJ
(378 kcal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidrát

0.5g94g

amelyből cukrok

0g7.3g

Fehérje

0g0g

0g0g

OSzd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email