epres-túrókrémes piskótatorta
Epres-túrókrémes piskótatorta

Elkészítés

1. Első lépésként válaszd szét a tojást, a sárgájához add hozzá a növényi olajat, majd verd fel, míg szép világos színe nem lesz. 2. Ebbe szitáld bele a lisztet, a sütőport és a sót. 3. Egy másik tálban a tojásfehérjéhez add hozzá a Canderel szukralóz alapú édesítőport, majd ezt is verd kemény habbá. Ezt követően óvatosan adagold hozzá a lisztes masszához. 4. A piskótát 150 °C-on előmelegített sütőben 30 perc, majd 130 °C-on ismét 30 perc alatt süsd készre, majd a kikapcsolt sütőben hagyd kihűlni. 5. Egy edényben kezdd el felverni a tejszínt, majd amikor már habos állagú, add hozzá a Canderel szukralóz alapú édesítőport, és verd kemény habbá. 6. A közel krémesre tört túróhoz adagold hozzá a citromlét, a citromhéjat és a felkockázott epret. 7. A vízszintesen félbevágott piskótát kend meg az epres krémmel, majd helyezd rá a tetejét. 8. Díszítés gyanánt szórd meg a tetejét egy kis édesítőporral. Tálalásig tárold hűtőszekrényben!

Hozzávalók

4 tojás
50 ml növényi olaj
100 g liszt
1 tk sütőpor
1 csipet só
12 g Canderel szukralóz alapú édesítőpor

Hozzávalók a töltelékhez

3 dl tejszín
10 g Canderel szukralóz alapú édesítőpor
30 dkg krémes túró
1 citrom leve
1 citrom lereszelt héja
20 dkg eper

Canderel® Szukralóz alapú édesítőpor Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0,5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g0g

0g

0,01g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email