- Előkészítés: 20 perc
- Sütési idő: 60 perc
- Nehézség: 3
- Adag: 10-12
Elkészítés
1. Első lépésként válaszd szét a tojást, a sárgájához add hozzá a növényi olajat, majd verd fel, míg szép világos színe nem lesz. 2. Ebbe szitáld bele a lisztet, a sütőport és a sót. 3. Egy másik tálban a tojásfehérjéhez add hozzá a Canderel szukralóz alapú édesítőport, majd ezt is verd kemény habbá. Ezt követően óvatosan adagold hozzá a lisztes masszához. 4. A piskótát 150 °C-on előmelegített sütőben 30 perc, majd 130 °C-on ismét 30 perc alatt süsd készre, majd a kikapcsolt sütőben hagyd kihűlni. 5. Egy edényben kezdd el felverni a tejszínt, majd amikor már habos állagú, add hozzá a Canderel szukralóz alapú édesítőport, és verd kemény habbá. 6. A közel krémesre tört túróhoz adagold hozzá a citromlét, a citromhéjat és a felkockázott epret. 7. A vízszintesen félbevágott piskótát kend meg az epres krémmel, majd helyezd rá a tetejét. 8. Díszítés gyanánt szórd meg a tetejét egy kis édesítőporral. Tálalásig tárold hűtőszekrényben!Hozzávalók
4 tojás
50 ml növényi olaj
100 g liszt
1 tk sütőpor
1 csipet só
12 g Canderel szukralóz alapú édesítőpor
Hozzávalók a töltelékhez
3 dl tejszín
10 g Canderel szukralóz alapú édesítőpor
30 dkg krémes túró
1 citrom leve
1 citrom lereszelt héja
20 dkg eper
Canderel® Szukralóz alapú édesítőpor Tápérték táblázat
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 Teáskanál = 0.5g (80 Adagot Tartalmaz) | Adagonként 1 tk (0,5g) | 100g |
---|---|---|
Eneria | 8kJ (2 cal) | 1592kJ (381 cal) |
Zsír | 0g | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0,5g | 95g |
amelyből cukrok | 0g | 7,4g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0,01g |
Oszd meg a receptet
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email