- Előkészítés: 1,5 óra
- Pihentetési idő 5 óra
- Nehézség: 4
- Adag: 8
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
2. Keverd össze a zabpelyhet, lisztet, fahéjat, sütőport és sót egy nagy tálban.
3. Add hozzá a Canderelt, a tejet, a tojást és az olajat, majd alaposan keverd össze.
4. Add hozzá a reszelt almát, és óvatosan forgasd bele.
5. Öntsd a keveréket muffin formákba, majd süsd kb. 20-25 percig, amíg aranybarnára sül.
Hozzávalók
- 2 csésze zabpehely
- 1 csésze teljes kiőrlésű liszt
- 2 db alma, reszelve
- 1 teáskanál fahéj
- 1 teáskanál sütőpor
- 1/4 teáskanál só
- 1/2 csésze Canderel Sugarly
- 1 csésze tej
- 1 tojás
- 1/4 csésze olaj
Canderel® Sugarly Tápérték
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1/2 Teáskanál = 2g (250 g = 100 adag) | 1 Adag (1/2 teáskanál) | 100g |
---|---|---|
Energia | 0kJ (0 cal) | 4kJ (1 cal) |
Zsír | 0g | 0g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidát | 2g | 99g |
amelyből cukrok | 0g | 0g |
Fehréje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0g |
Oszd meg a receptet
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email