Elkészítés

1. Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.

2. Keverd össze a zabpelyhet, lisztet, fahéjat, sütőport és sót egy nagy tálban.

3. Add hozzá a Canderelt, a tejet, a tojást és az olajat, majd alaposan keverd össze.

4. Add hozzá a reszelt almát, és óvatosan forgasd bele.

5. Öntsd a keveréket muffin formákba, majd süsd kb. 20-25 percig, amíg aranybarnára sül. 

Hozzávalók

  • 2 csésze zabpehely 
  • 1 csésze teljes kiőrlésű liszt 
  • 2 db alma, reszelve
  • 1 teáskanál fahéj 
  • 1 teáskanál sütőpor 
  • 1/4 teáskanál só 
  • 1/2 csésze Canderel Sugarly  
  • 1 csésze tej 
  • 1 tojás 
  • 1/4 csésze olaj 

Canderel® Sugarly Tápérték

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1/2 Teáskanál = 2g

(250 g = 100 adag)

1 Adag

(1/2 teáskanál)

100g

Energia

0kJ
(0 cal)
4kJ
(1 cal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidát

2g99g

amelyből cukrok

0g0g

Fehréje

0g0g

0g0g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email