- Előkészítés: 40 perc
- Elkészítési idő: 10 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 4
Elkészítés
1. Főzd puhára a megpucolt, felkockázott krumplit sós vízben, közepes lángon, nagyjából 10-12 perc alatt.
2. Préseld össze alaposan krumplinyomóval, majd hagyd kicsit hűlni, míg langyos nem lesz.
3. Add hozzá a margarint, a zablisztet, a sót és a tojást, és gyúrd össze egy közepesen kemény tésztává.
4. Lisztezett deszkán nyújtsd 1 centiméter vékonyra, és vágj 2 centiméteres nudlikat belőle.
5. Adagold forrásban lévő sós vízbe a nudlikat, miután feljöttek a víz tetejére főzd még őket további 1 percig.
6. Keverd össze a mákot a Canderel Sugarly kristályos porral, majd szórd meg a keverékkel a nudlikat.
Hozzávalók
- 60 dkg burgonya
- 20 dkg zabliszt
- 1 db tojás
- 330 g margarin
- 1 csipet só
- 10 dkg mák
- 530 g Canderel Sugarly kristályos por
Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 Teáskanál = 0.5g (80 Adagot Tartalmaz) | Adagonként 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Eneria | 8kJ (2 cal) | 1592kJ (381 cal) |
Zsír | 0g | g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0,5g | 95g |
amelyből cukrok | 0g | 7,4g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0,1g |