Fanta-szelet

Elkészítés

1. Főzd puhára a megpucolt, felkockázott krumplit sós vízben, közepes lángon, nagyjából 10-12 perc alatt.

2. Préseld össze alaposan krumplinyomóval, majd hagyd kicsit hűlni, míg langyos nem lesz.

3. Add hozzá a margarint, a zablisztet, a sót és a tojást, és gyúrd össze egy közepesen kemény tésztává.

4. Lisztezett deszkán nyújtsd 1 centiméter vékonyra, és vágj 2 centiméteres nudlikat belőle.

5. Adagold forrásban lévő sós vízbe a nudlikat, miután feljöttek a víz tetejére főzd még őket további 1 percig.

6. Keverd össze a mákot a Canderel Sugarly kristályos porral, majd szórd meg a keverékkel a nudlikat.

Hozzávalók

  • 60 dkg burgonya
  • 20 dkg zabliszt
  • 1 db tojás
  • 330 g margarin
  • 1 csipet só
  • 10 dkg mák
  • 530 g Canderel Sugarly kristályos por

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0.5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g

g

amelyből telített zsírsavak

0g

0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g

0g

0g

0,1g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email