- Előkészítés: 10 perc
- Elkészítési idő: 20 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 4
Elkészítés
1. Melegítsd elő a sütőt 190 fokon.
2. Egy daráló segítségével aprítsd kisebbre a zabpelyheket úgy, hogy apró szemek maradjanak!
3. Keverd össze a többi hozzávalóval simára, a végén pedig add hozzá az apróra szeletelt Canderel tejcsokoládét.
Hozzávalók
- 2 csésze finom szemű zabpehely
- 1 csésze sütőtökpüré
- 180 ml görög joghurt
- 1 ek. Canderel Szukralóz alapú édesítőpor
- 2 db tojás
- 1 tk. sütőpor
- 1 csipet fahéj
- 1 csipet só
- 60 g Canderel tejcsokoládé
Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 Teáskanál = 0.5g (80 Adagot Tartalmaz) | Adagonként 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Eneria | 8kJ (2 cal) | 1592kJ (381 cal) |
Zsír | 0g | g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0,5g | 95g |
amelyből cukrok | 0g | 7,4g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0,1g |
Oszd meg a receptet
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email