Sütőtökös muffin
Fanta-szelet

Elkészítés

1. Melegítsd elő a sütőt 190 fokon.

2. Egy daráló segítségével aprítsd kisebbre a zabpelyheket úgy, hogy apró szemek maradjanak!

3. Keverd össze a többi hozzávalóval simára, a végén pedig add hozzá az apróra szeletelt Canderel tejcsokoládét.

Hozzávalók

  • 2 csésze finom szemű zabpehely
  • 1 csésze sütőtökpüré
  • 180 ml görög joghurt
  • 1 ek. Canderel Szukralóz alapú édesítőpor
  • 2 db tojás
  • 1 tk. sütőpor
  • 1 csipet fahéj
  • 1 csipet só
  • 60 g Canderel tejcsokoládé

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0.5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g

g

amelyből telített zsírsavak

0g

0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g

0g

0g

0,1g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email