Áfonyás keksz
Fanta-szelet

Elkészítés

1. Zúzd a banánokat pépesre egy villa vagy mixer segítségével!

2. Add hozzá a zabpelyhet, a mandula- vagy mogyoróvajat, a sót, a vanília aromát, az áfonyát és a Canderel Szukralóz alapú édesítőport!

3. Alapos keverés után formázz belőle golyókat és helyezd őket a tepsire, majd lapítsd ki őket.

4. 180 fokon 15-20 perc alatt elkészülnek, kihűlés után egyből fogyasztható.

Hozzávalók

Hozzávalók:
  • 2 db banán
  • 120 g zabpehely
  • 80 g mandula- vagy mogyoróvaj
  • 1 csipet só
  • 1-2 csepp vanília aroma
  • 30 g friss áfonya
  • 1 mokkáskanál Canderel Szukralóz alapú édesítőpor 

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0.5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g

g

amelyből telített zsírsavak

0g

0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g

0g

0g

0,1g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email