cseresznyés batyuk
Fanta-szelet

Elkészítés

1. Közepes lángon melegítsd össze a cseresznyét a Canderel szukralóz alapú édesítővel, míg a cseresznye levet nem ereszt.

2. Közben egy kis tálkában keverd össze a kukoricakeményítőt a vízzel – ezt add a cseresznyés keverékhez, és hevítsd tovább!

3. Mikor már besűrűsödött a szósz, vedd le a tűzről és hagyd kihűlni.

4. Vágd nyolcadokra a leveles tésztát, és a négyszögek közepét töltsd meg a cseresznyés szósszal.

5. Átlósan formáld a batyukat kis háromszögekké, a széleit pedig villával nyomkodd össze!

6. Verj fel egy tojást, és kend be vele a batyuk tetejét! Így előmelegített sütőben, 180 fokon aranybarnára sülnek (kb. 25 perc).

7. Verd keményre a habtejszínt a vaníliaaromával és a Canderel Sugarly kristályos porral egy mennyeien édes öntetért!

Hozzávalók

Hozzávalók:

500 g magozott cseresznye
1 ek. Canderel szukralóz alapú édesítőpor 
1 ek. kukoricakeményítő 
1 ek. víz 
2 lap leveles tészta 
1 db tojás 
2 ek. habtejszín 
50 g Canderel Sugarly kristályos por 
1 mk. vaníliaaroma 

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0.5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g

g

amelyből telített zsírsavak

0g

0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g

0g

0g

0,1g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email