- Előkészítés: 30 perc
- Sütési idő: 25 perc
- Nehézség: 2
- Adag: 8
Elkészítés
1. Közepes lángon melegítsd össze a cseresznyét a Canderel szukralóz alapú édesítővel, míg a cseresznye levet nem ereszt.
2. Közben egy kis tálkában keverd össze a kukoricakeményítőt a vízzel – ezt add a cseresznyés keverékhez, és hevítsd tovább!
3. Mikor már besűrűsödött a szósz, vedd le a tűzről és hagyd kihűlni.
4. Vágd nyolcadokra a leveles tésztát, és a négyszögek közepét töltsd meg a cseresznyés szósszal.
5. Átlósan formáld a batyukat kis háromszögekké, a széleit pedig villával nyomkodd össze!
6. Verj fel egy tojást, és kend be vele a batyuk tetejét! Így előmelegített sütőben, 180 fokon aranybarnára sülnek (kb. 25 perc).
7. Verd keményre a habtejszínt a vaníliaaromával és a Canderel Sugarly kristályos porral egy mennyeien édes öntetért!
Hozzávalók
Hozzávalók:
500 g magozott cseresznye
1 ek. Canderel szukralóz alapú édesítőpor
1 ek. kukoricakeményítő
1 ek. víz
2 lap leveles tészta
1 db tojás
2 ek. habtejszín
50 g Canderel Sugarly kristályos por
1 mk. vaníliaaroma
Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 Teáskanál = 0.5g (80 Adagot Tartalmaz) | Adagonként 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Eneria | 8kJ (2 cal) | 1592kJ (381 cal) |
Zsír | 0g | g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0,5g | 95g |
amelyből cukrok | 0g | 7,4g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0,1g |