Elkészítés

1. Az összetevőket összekeverjük egy turmixgépben, hogy egyenletes masszát kapjunk. Ajánlott a tejet és a lisztet két részletben hozzáadni a könnyebb és hatékonyabb keverés érdekében. 

2. Egy teflon serpenyőt felmelegítünk és kicsit bekenünk olajjal. A tésztát 2-3 adagban öntjük a serpenyőbe és mindkét oldalát aranybarnára sütjük. 

3. Ízlés szerint díszíthetjük mézzel, mogyorókrémmel, olvasztott csokival, lekvárral vagy juharsziruppal.

Hozzávalók

  • 225 g finomliszt 
  • 1 db tojás 
  • 3 dl tej 
  • 1 csomag sütőpor 
  • 2 ek Canderel Sugarly
  • néhány csepp vanília aroma
  • 1 késhegynyi fahéj 
  • 1 ek napraforgó olaj 

Canderel® Sugarly Tápérték

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1/2 Teáskanál = 2g

(250 g = 100 adag)

1 Adag

(1/2 teáskanál)

100g

Energia

0kJ
(0 cal)
4kJ
(1 cal)

Zsír

0g0g

amelyből telített zsírsavak

0g0g

Szénhidát

2g99g

amelyből cukrok

0g0g

Fehréje

0g0g

0g0g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email