- Előkészítés: 15 perc
- Főzési idő: 25 perc
- Nehézség: 1
- Adag: 15
Elkészítés
1. A felaprított rebarbarát és epret kezdd el közepes lángon főzni, míg szét nem tudod nyomni őket egy kanállal.
2. Add a püréhez a limelét és a Canderel szukralóz alapú édesítőport, majd tedd vissza a tűzre.
3. Miután felforrt, add hozzá a pektint, és főzd további két percig!
4. 4. A két perc leteltével adagold a lekvárt a tiszta befőttesüvegekbe, kihűlés után pedig tárold a hűtőben, hosszabb ideig pedig a fagyasztóban!
Hozzávalók
Hozzávalók:
800 g rebarbara
200 g eper
100 ml víz
fél lime leve
25 g Canderel szukralóz alapú édesítőpor
20 g pektin
Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat
Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.
1 Teáskanál = 0.5g (80 Adagot Tartalmaz) | Adagonként 1 tk (0.5g) | 100g |
---|---|---|
Eneria | 8kJ (2 cal) | 1592kJ (381 cal) |
Zsír | 0g | g |
amelyből telített zsírsavak | 0g | 0g |
Szénhidrát | 0,5g | 95g |
amelyből cukrok | 0g | 7,4g |
Fehérje | 0g | 0g |
Só | 0g | 0,1g |