rebarbara lekvár
Fanta-szelet

Elkészítés

1. A felaprított rebarbarát és epret kezdd el közepes lángon főzni, míg szét nem tudod nyomni őket egy kanállal.

2. Add a püréhez a limelét és a Canderel szukralóz alapú édesítőport, majd tedd vissza a tűzre.

3. Miután felforrt, add hozzá a pektint, és főzd további két percig!

4. 4. A két perc leteltével adagold a lekvárt a tiszta befőttesüvegekbe, kihűlés után pedig tárold a hűtőben, hosszabb ideig pedig a fagyasztóban!

Hozzávalók

Hozzávalók:

800 g rebarbara 
200 g eper
100 ml víz
f
él lime leve 
25 g Canderel szukralóz alapú édesítőpor 
20 g pektin 

Canderel® Szukralóz Tápérték táblázat

Kiegyensúlyozott étrend részeként cukorbetegek és vegetáriánusok is fogyaszthatják.

1 Teáskanál = 0.5g

(80 Adagot Tartalmaz)

Adagonként

1 tk (0.5g)

100g

Eneria

8kJ

(2 cal)

1592kJ

(381 cal)

Zsír

0g

g

amelyből telített zsírsavak

0g

0g

Szénhidrát

0,5g

95g

amelyből cukrok

0g

7,4g

Fehérje

0g

0g

0g

0,1g

Oszd meg a receptet

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: whatsapp
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email